BEFORE & AFTER

LATEN GROEIEN

Je haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

 

VOORBEREIDING

Voor een optimaal resultaat, kan je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden. Voor aanvang van de behandeling wordt je gevraagd om je te reinigen en op te frissen. Je huid moet namelijk helemaal schoon zijn bij de start van de behandeling.

 

EERSTE BRAZILIAN

Tijdens intieme behandelingen zoals de Brazilian Wax zal je je onderkleding volledig uit moeten doen. Je kunt je bovenkleding gewoon aanhouden. Onze wax specialiste is niet bezig met de vorm of omvang van jouw lichaam en hier hoef je dan ook niet ongerust over te zijn. Wij streven er naar om het jou zo comfortabel mogelijk te maken en we begrijpen dat je misschien een beetje zenuwachtig bent. Hier gaan wij zorgvuldig mee om.

 

PIJN

De waxmethode van Wax And Go is zo snel en pijnloos mogelijk. We zouden liegen als we je zouden vertellen dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en de pijn wordt steeds minder naarmate je vaker hebt gewaxt.

 

BELANGRIJK

Sommige huidaandoeningen, medicijnen, cosmetica en bepaalde werkstoffen maken je huid gevoeliger of dunner. In sommige situaties raden wij het af om te waxen. De wax specialiste zal je hier voldoende over informeren tijdens je consult of aanwezigheid in Wax And Go. Mocht je met vragen zitten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

 

KEEP IT CLEAN
24 tot 48 uur na de behandeling:
Gedurende deze uren moet je je huid schoon houden, en warmte en wrijving vermijden. Het schoonhouden van de huid het liefst met een antibacterieel product. Hier kan de wax specialiste je over informeren. Verdere advies is: Douche niet te heet, ga niet de sauna in en wacht even met sporten en de zonnebank. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen.

 

EXFOLIANT
Vanaf 3 dagen na de behandeling:
Vanaf nu mag je je huid gaan scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub je huid 2 tot 3 keer per week om alle dode huidcellen te verwijderen. Je kan ook gebruik maken van onze producten.

Let op: Bij je eerste waxbehandeling is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid onstaat. Deze kleur hoort binnen 24 uur te verdwijnen. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!